Exit julkaisee ensimmäisen singlen Jalla, jalla tulevalta albumiltaan

Exit on tehnyt viime aikoina uusia lauluja ja käynyt syksyllä studiossa äänittämässä niitä tulevalle albumille, joka ilmestyy keväällä 2021. Exitin uuden albumin ensimmäinen single Jalla, jalla julkaistaan pe 20.11. Sinkun julkaisun yhteydessä tehdään Peräseinäjoen kirkosta 21.11. livestream ja livekeikka. Kirkkoon saa tulla turvavälein rajattu määrä yleisöä ja lisäksi konserttia voi seurata verkkolähetyksenä kautta maan ja vaikka ulkomailta asti. Tämä konsertti onkin Exitin tämän vuoden ainoa konsertti, johon kuulijoita pääsee paikan päälle mukaan. Yhtye teki kesällä ensimmäisen livestream -konserttinsa. 


Pekka Simojoki kommentoi tekemäänsä uutta singleä:

Tämän laulun juuret löytyvät Irakista, jossa pääsin  käymään pari vuotta sitten. Matka teki minuun suuren vaikutuksen, samoin kuin ne monet sodan keskellä eläneet kristityt, joita matkallani tapasin.. Vaikka raunioita ja luodinreikiä tuli matkalla vastaan paljon, laulu on kuitenkin valoisa, sillä sen kaiken keskeltä löytyi myös paljon iloa ja toivoa. Uutta rakennetaan ja tulevaisuudesta unelmoidaan siinäkin maassa.


Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

Livekonsertti Peräseinäjoen kirkossa toteutetaan, jos koronatilanne ja viranomaismääräykset sen sallivat. Paikkoja livekonsertissa on rajoitetusti. Livestream -konsertti toteutetaan joka tapauksessa.


Konsertin tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli yhteistyössä Suomen Lähetysseuran kanssa.


Exit Livestream ja livekeikka
Peräseinäjoki, kirkko
La 21.11.2020 klo 19.00

Liput:
www.tiketti.fi
Alkaen 15 €.
Liput ovelta 20€
Konsertin kesto noin 1 h 15 min

HUOM, tallenteen voi ostaa ja katsoa 28.11. asti.

Press-kuvat: www.ohjelmakristalli.com/press