14,90  sis. alv

Osasto:

Kuvaus

Mirkka, laulaja-lauluntekijä

Laulaja-lauluntekijä Mirkka Paajanen, artistinimeltään Mirkka, on tullut tutuksi lukuisten suomalaisten eturivin artistien kokoonpanoista niin laulajana, soittajana kuin biisintekijänäkin.

Mm. Helsingin sanomissa sielukkaaksi ja juurevaksi kuvailtua Mirkkaa kiehtovat elämänmakuiset, oivaltavat ja tarkkanäköiset tarinat. Biiseissä kuljetaan rinnalla, etsitään ja vaihdetaan näkökulmia ja pyritään sanomaan ääneen se mikä helposti jää sanomatta tai mitä ei osaa pukea sanoiksi. Silti tai juuri sen tähden yleisö tuntuu tulleen liikutetuksi, kuulluksi ja lohdutetuksi kappaleiden myötä. Mirkan agenda laulajana ja lauluntekijänä on nähdä ja tulla nähdyksi.

Musiikillisesti Mirkka ammentaa intiimistä ja tarinavetoisesta laulaja-lauluntekijäperinteestä johon yhdistyy sulavasti niin moderni maailma kuin lukuisat eksoottiset soittimet.

Mirkan ensimmäinen soololevy ilmestyi 3.3 2017 ja kantaa nimeä ”Että muistaisit saman”. Levyn kappaleista kaikki on Mirkan käsialaa paitsi Me kaksi-kappaleen sanat Mirkka on tehnyt yhteistyössä Johanna Vikstenin kanssa.

Levyn biisit:

  1.  Jos rakastat mua nyt
  2. Kosketa mua
  3. Jää
  4. Älä mee
  5. Hengitän
  6. Me kaksi
  7. Tämä kaikki
  8. Suru
  9. Peili
  10. Että muistaisit saman

Levyn on tuottanut Mirkka ja Ville Riippa