19,90  sis. alv

Osasto:

Kuvaus

Simojoen Pekan neljäs soololevy sisältää kokoelman uusia, matkan varrella syntyneitä lauluja. Niistä löytyy vuosien tuomaa elämänkokemusta, mutta yhä myös nuorekasta innostusta. Simojoki on jälleen kerran tuottanut raikkaita säveliä täynnä avaria ajatuksia.
Kokemuksenkin ääni on kiedottu nykyaikaiseen viittaan, rakkaus ja toivo paistaa läpi sekä sävellyksissä että sanoituksissa.

”Vuosia on jo mennyt. Kilometrejä on riittänyt. Keikkojen määrää en tiedä. Vaikka välillä on kompasteltu ja arpia tullut, kengät vievät yhä tielle. On mahtavaa huomata olevansa yhä innostunut evankeliumista. Lähellä tulta pysyy lämpimänä!” kommentoi Pekka Simojoki levyn alkulaulua Anna tuulien tulla.

Uusi soololevy on äänitetty Islannissa, sovituksista ja tuotannosta vastaa Matti Kallio. Levyllä laulavat Pekka Simojoen lisäksi myös hänen tyttärensä Henna Wallin ja Heidi Seppälä.

Muusikot: Matti Kallio – mm. kosketinsoittimet, harmonikka, tinapillit ja banjo /Matti Laitinen – kitara ja mandoliini /Kukka Lehto –viulu /Jaska Lukkarinen – rummut ja lyömäsoittimet /Lasse Sakara- kitarat /Anssi Växby – basso

Kuuntele näytteet. Huom! soitin avautuu uuteen ikkunaan

 1. Anna tuulien tulla
 2. Nälkämaa
 3. Minä en ole ensimmäinen
 4. Nyt on se päivä
 5. Autiotalo
 6. Siunauksen salaisuus
 7. Toiseen Maailmaan
 8. Sinulle
 9. Siipirikko
 10. Uusi huone
 11. Sinä olet
 12. Valon maa